o autoru
teikstovi od nemila do nedraga skoro sve o istorijskoj poviesti Rvacke orjemtacije lajf in d kauntri end eraund gole golcate veze i pozmanstva kud koji mili moji doma / početna

27/02/2007
Ima neka tajna veza izmeđ mene i hrane. Ponekad mi padne napamet da stvarno malo pretjerujem v uživanju v finoj papici a omdak slegnem ramenima, zalijem dijonizovom tekućicom i nastavim dalje v revijalnomu tonu. Ijako sam danas (30ak km tjedno, ako) daleko one fizikalne potrošnje od nekad (100-150 km tjedno) jemam sreče. Osim lagane škembislave na ostale djelove mi ne ne faća nit malo. Kak bi rekel naš Ćumina: trakavica mi jema gliste. Međ glavne krifce ubrajam Bojana in Nušu. Prije tucet leta sam provel pol jahre z njima. Ono, još dok je Bojan bil u fazi da ga se bojala cela Hrvaška i skoro cela Dežela. Nušina savršena kuhinja in Bojanov gastro hedonizam su prešli na me. A kak pravi vučenik još sem tu vrstu treminga malo razradil. Usput, da napomenem da su familijarski koljektivno poharali Pašmanski treking. Od ostalijeh morskih vikendaških aktivnosti v Rijeki Matjaž i dalje marljivo dere. Na Ponikvama su v nedelju Kapelaši odradili trening, kak i Darijo v Maksimiru. Prema neslubenim najavama sizn nam počne za dva (2) m'eseca. Tam negdi oko Prvi Maja. Nakon ovak kilave zime nebu trka još dva m'eseca. Daklem svi vi tkoji počnete z treningima kad počne sizn jemate još taman vremena da ufatite formu. Po izvješČima sa Saveznih aktivnosti vidi se tkoliko našijem glavešinama jebitna o-populacija a tkoliko njihove fumkcije. Nakon Skupštine ste odma mogli znat kak su si i kaj udjelili i sredili. Ono, hu d fak kerz tko jebil lektor Statuta. Dajte ljudima kalendar. To je jedino kaj ih zanima. Kad su i di trke. Tu se ipak malkice šteka. Jer tko su sad pak ti orijemtacisti, oni bezimeni kaj bi šteli sam bežati a ne paradijerati naokolo z šapkom na tikvi. U medjumremenu bežati možete v Deželi. Ali sam ak ste se več prijavili na kLipicu. Ni s helikopterjom vas više nemreju ubacit v šumu. Najime Kranjlend je spet v modi. Za kLipicu je Romc zaprl prijave. Na 640. Na Onlajnu, Orijemtiring Onlajnu je trenutna cifra 660. A trka bu krajem srpnja. Kao što rekoh Kranjlend je spet v modi. Pitate se zakaj? Pitajte.

 

 

22/02/2007
Na današnji je dan prije miljon godina objesil kompas o klin kolega kartograf Amerigo Vespucci. Prema nekima otkrivatelj Amerike, zemlje proleterske. Tkoja je bajdvej po njem dobila ime. No to o otkrivanju puno bolje znaju Vikingi i Erik Črleni. A otkrivanje tople vode pri nama? Recimo da prema ZŠS u Zagrebu ima 8 klubova orijemtacijskih sa odokativno 360 članova. A prema trenerskom manifestu imaju u Zagrebu i četiri (brojkom 4) orijemtacijska honorarna trenera a planira se zaposliti do 2000idesete još 3 na stalno i 19 (devetnajst) honorarno (str 13). Ideš beba. Ali za planinarenje (?) a ne za orijemtaciju. Jel su se to tatek i sin malo loše kordinirali? Tu se negdi dalo i saznati da za orijemtaciju bu išlo ove godine v Zagrebu tristočetrdesetiljada Ćuna (340.000). Skoro pedes' iljada ojerića. Naravski da je dijo toga namijenjen klubovima, recimo samo da je za sitne mijeseĆne troškove đeparca Jociliju predviđeno cca 160 iljada Ćuna. Odokativno. Uškoro točan raspored predviđenog trošenja vas poreznih obaveznika v orijemtirskome Zagrebu. Tak da dojdete još tkoji put. U medjuvremenu pohodite prostorije HPD Runolist na Ribnjaku tkoje su sad (i) sjedište Lahora te PSZa. Tam bu bila prva ovogodišnja IO sjednica Saveza. Ponesite si nekaj za jest i pit (kak pravi planinar) jer je dnevni red podugačak. Kad bacite pogled na poziv vidli bute da je pisan u jednini a potpišana su trojica. Nek se zna. Tko je gazda. Ak je za vjerovat kuloarima zgleda da bu sve u revijalnome tonu ove godine. Nevjernicima nekak nebu mjesta v kalendaru. Kažeju tak. Apropos istoga, skužil sam da bum zamišljal staze za 4 trke (6 dana) pri nama u 2007. Negdi mi zvoni i peta al se ne rimembam kaj mo(nu)mentalno. Dotlem išćekujte prjedlog v subotu. Vidimo se.

 

 

19/02/2007
Jutros sam prvi put čul ptice da pjevaju ove godine. Inače počneju dost kasnije. Valjda je i njima dost ovog ni vrit ni mimo vremena. Inače, cjelu zimu uredno sreČem rode i čaplje v okolici. Na domaćem terenu je i dalje mir i tišina. Čak se i kod Groznog stvar smirila. Aj Grozni napiši opet nekaj da se malo guštam(o). Uz malo sreće eto nam i kalendara trka krajem mjeseca (tkojega?). Kak sad stvari stoje i nema nešto trka na vidiku u skorje vrjeme. Zato Darijo origazmizira score v nedelju točno u podne u Maksimiru. Pol vure zadržavanje na terenu. Imali buju sve, i zastavice i performatore. Javite mu se prije. Svršilo i skijaško Džunijorsko v susjednoj Avstriji. Prijave za Lipicu su još tkoji dan.

 

 

15/02/2007
Prvo ljepa vjest. Mirx i Pero su se porodili sinoć u 1ipetnajst z malim Viborom. Pero veli i da mu uopće ni bilo teško i strašno ijako mu se to po faci baš i nebi rekel. Čestitke. Drugih vjesti i nešto nema. Osim morti da su fanti iz Dežele na dalekom zahodu v Portugaliji. bLinker je negdi u ekstazi po tom pitanju. Još sam da spomenem Džunijorsko na snjegu sa KTicama v obližnjoj nam Avstriji. Nekad je krajom prolječa na istoćnoj strani Medvednice redovno održavana Sljemenova trka Vugrovec xy. Malo o tome.

 

 

12/02/2007
Opet još jedan suhi vikenad. Oli ste znali da u kontinentalnom dijelu Rvacke (osojebito Zagreb erija) vlada popriličita suša. Vrlo je malo vode opadnulo odozgor u zadnjih pol jahre. U Pekingu navodno već par leta niš. I u Klokaniji također bedara. Veliju. Zanimljivo. Moguće nam ratovi za pitku vodu počneju prije neg smo mislili. Kod Groznog na forumu se desila prava sapunica. Aj nek neko dobaci još nekaj pa da imamo dodatnih komentara za smijanje. Navek me veselila ekipa tkoja hoda po cesti z tikvom dolje i srami se svojijeh djelaca. Za vikenad je Darijo origazmiziral treming v Mahimiru. Dvajst duša iz tri kluba (još Kapela i Lahor). Matjaž ponovo jebil aktivan na rječkoj zimskoj ligi. Personalno sam v nedelju bežal 8ipol km. Za fortivan minic. Tak dolgi i spiidi treming već dugo nis složil. Stiže proljeće, pa da se ipak ne obrukam preveČ. Ipak je triestpet kraljevska kategorija. Tezeve Precednička.

 

 

09/02/2007
Zgubil sam jučer redovnost. Što posel, što školica. Zgleda da bumo mi ekipa iz županje postali nekak'i elitistički kljub. Dipljome buju frcale na sve strane. V subotu je naša Ondrija upišala trenersku (pored redovne Kroatistike). Istinabog, to je ipak rekreativni trener (a kak je Mali John Kitchmanovich prošel motorički test na istome?) ali uz dobroga mentora morti napravi diplomacki na temu rekreativne orijemtacije. Pa vi sad recite da smo Šport a ne rekriejšn. Znal sam da bu Grozni popizdil na dva neopravdana. Jebiga stari, tek te sad nebuju primili v članstvo kad sise jesno zglasil da ne misliš kak jadan. Ijako nijesi naš (HSOTov) mi iz O-čošakHRPressa te i dalje volimo. Mislim, ak to smijemo. Bumo pitali Pravilnika i Štatuta. U sizn of kiseli krastavaci eto malo istorijskoga čošeta.

 

 

05/02/2007
Vrlo uspješno već neTko provodim politiku uživanja za vikenad (uglavnom nedelja). Što znači da uspješno izbjegavam sve moguće elektronske doticaje sa Svjetom. U tom svjetlu bum vam rekel sam kaj me dočekalo na mejlu. Niš od info ispod stola. Kak se očekivalo Karlek nam je Precednik, statut je uz malo trvenja donešen, zalilo se i to je to. Kak pravi nounari, mi iz redakcije O-čošakHRPressa bumo dali novome Precedniku 100 dana da vidimo kak/kud je krenul. A to se bu najbolše vidlo veČ na Kalemdaru. Inače ak promotrite sastav IO možete zaključiti da Lahor i recimo Međimurci sa 5 glasova mogu raditi kaj god hoćeju sa svima nama. Fakat bu bilo szuper imteresting. V nedelju u 11 bu na Vidikovcu v Maksimiru O-trening. Mislim by Darijo. U širim svjeckim razmjerima Hanny Allston je na WofO-u druga međ senijorima a moguće bi i prva međ junijorima lani. Čeka se viner. Najvjerojatnije bu Simona. Nego jel znate tkolko jebilo natjecatelja na prvom vojnom O-državnom a tkolko na zadnjem?

 

 

02/02/2007
Sutra bu veselo. Održal bu se sabor škoro sviju orijemtacijeskih Rvackijeh grupacija. Druga plenarna sjednica. Skinulo bu staroga Precednika Darka (i treba ga) a stavilo novega Karleka. To je nekakav općenarodni utisak. Novoga bu izabralo jer sa takvim IO nema potrebe trošit nekog drugog. Koplja se buju lomila pretpostavljam sam oko Štatuta. I u cjeloj to priĆi nije interesantno to kaj Karlek nije precednički matrijal (da je, več bi to bil), niti zakaj si ga je Urbanc odredil za Precednika (treba kreaturu a ne kreativu?), niti zakaj Duhovič zagovara podjele na ove i one, niti zakaj si nisu zeli puno veću vojnu facu Nedu za Precednika (jer bi ona jedina to stvarno i bila), niti zakaj jedna grupacija (Maksimir, Lokve, Sljeme, ...) zagovara miran razlaz od HPS, niti zakaj su se pRecednik Darko držali kak uvredŽena jumferica, niti zakaj Gjuro nije održaval KO HPS na životu, niti zakaj opet ne buju primljeni v članstvo Kapela, MihanoviČ, JapetiČ(?), niti zakaj sam ja glavni i svemogući kočničar i uništavač napretka Rvacke orijemtacije (rekli bi doPrecednik i Jocili). Imteresantno je (i jebino bitno) dal Karlek, ko od-sutra-nam Precednik, kuži da je orijemtacija duboko podjeljena na barem dve provalije, te da bez ujedinjenja i zajedništva nema napretka (sjeti se '94). Bez toga bumo ostali tu di jesmo. V glibu. Daklem, vidli bumo uskoro jemaš li Karlo muda il' sam ostvaruješ stoljetni japin san?

 

 

31/01/2007
Malo o IjOeFu. Raspisali natječaj za personal. Pasalo mi je škoro sve kaj se traži. Već sam se mislil i javit kad ono traži se prvi fimski jezik a ne drugi (švedski). Ono, imam srednju, natucam angliški a i poznam nekaj ljudi naokolo. Usput mogu mljet (nije otok) kolko treba. Pa i malkice več. Crni kontinenat nam je dal novega O člana Mozambik. U istom članku izišel i Code of Ethics. Iliti po Rvacki Pfuj fuj fuj. Piše v toj etiki da smo svi jednaki i da nema maltretiranja po pitanju spola, rase, vjere, nacije, itd. Baš me zanima kak se tu uklapaju pojedini članovi IO sa svojim izjavama o glupačama i nižim ženskim bićima, pa recimo nacijonalistički pogledi drugih članova ili širokoteški medicinski tretmani u brojenju srbočetničkih i jugoslovenskih krvnih zrnaca nekih drugih članova IOa nekim drugim članovima HSOTa. Ne bi v'erovali al tak nekaj (ka' etika) jema i v predlogu novega Statuta. Utkoliko već tkojim slučajom nijeste, svakak si O-digrajte koju rundu Kečing fičersa. Ak može Džordže možete i vi.

 

 

29/01/2007
V subotu sam uspel napravit trening na najhladniji dan ove zime i još k Tome sa snjegom. Ipak nakon jutarnjih majnus seven pojavilo se dvadesetak duša (dvajsttri) na lovačkom domu na Starči. A jemali smo i juropski karakter. Ozbirom da se prvi mački v vodu baciju nebumo rizalace. Vrjeme se pokazalo ljepo sunčano i na kraju ne tako jako hladno. Bilo je gubljenja na svim stranama. Personalno sam se pogubil tri put kak gujda dok sam postavljal KTice po snjegu. Osim opće depresije O-stanjem bilo je glasova da je zimska pauza bez dogajanja preduga i da bi bilo dobro složit nekaj prek zime. I to prek cjele nam sLjepe Naše. V nedelju se naši nijesu pentrali po Sljemenu (Neno iznimka) ali je zato nafalilo Matjaža v Rijeki. Tu su i nove, brend nju, Jelenove pejdže, baj Šepa.

 

 

26/01/2007
Pozabil sam jučer staviti bLinkove na subotnji noćni sprint v Cerknu te rječku trkaču i nedeljnu brdsku sljemensku ligu. Bacite oko na članak o dobroj firmi. To su uvijeti rada koje bi svaka htel osjetit.

 

 

25/01/2007
Yeaaaah. Zima! Zima! Eto je. Eto je. Na čak 2ipol dana. Par dana bu malo minusa ujutro i malo bijeloga po podu. I to bu vam zasad to. V pondelek spet 10 i više stupnjova. Ajde bar malo. A da mi najavimo kakvu trening ligu svaki vikenad pa bu morti ipak nekaj zime bilo? Za subotu donestie NAJLON sa sobom. Dobite skopiranu kartu i KTice po šumi, da vam ne bi još i najlona nosil. Za Perkove potrebe bile bu par staza (kauntersi) u koridoru. Ak vas ima još sa takvim željama javite se. Inače v nedelju možete skočit i do Italije na trening (vidi forum). Za one sa šoping sklonostima najde se nekaj i v Grazu.

 

 

22/01/2007
Zgleda da bu bilo i nekaj ljudi na treningu v subotu. Svakak mi javite kulike na tkoju stazu unaprijed. Uredovno sam bežal cjeli tjedan svojih standardnih 4 bežanije po 6 km. Dobil sam ljepi dresić od frendova pod bor pa da makar nekak zgledim v njemu na proljeće. Za vikenad su sa kartom bili aktivni Odica i Pija v Štajerskoj pri Mureku. O jaskanskim brdskobežačima još ni glasa. Izvandredna skupština naše Zveze bu v Delnicama trečoga veljače prevrtače. Prema Poslovniku Precednikov je posjet nepoželjan. A i Povjereniku je napisalo IzviješČe. Osim taksativnog nabrajanja održanih trka još je malo i kudil. Uz par nelogičnosti. Naprimjer na početku veli da On osobno i personalno ni mogel sastaviti povjerenstvo zato jel Precednik ni sazval IO. A malo kasnije veli da je otkazivanja dve trke napravil uz suglasnost i potporu istog tog ne sazvanog IO. Moguće je trebal formulirat uz suglasnost i potporu članova od Precednika nesazvanog IO. Mogli smo saznati da se bavil (prepisal iz Pravilnika) i kontrolom natjecanja, radom vijeća sudaca i promocijom i unaprjeđenjem orijentacijskog trčanja. Al nigdje nema ni slovca o istome u Izviješću. Posebno o onoj zadnjoj unaprjeđujoČoj stavki. A i za kontrolore bi bilo nezgodno reč da su bila sam 3 (slovima tri) a i tog trećeg si je klub origazmizator sam našel. Rad vijeća sudaca ak jebil javan omdak je taj rad jednak nuli. Još ak velimo da je rad Saveza javan omdak je trebal skužit da neslužbeni rizalaci imaju registratorskih problema. Maksimiru i Risu ljepi broj osvojenih bodova na kontu Kupa HR dajeju neregistrijerani članovi. Sigurno ih je ojebavjestil o istome. Puno rupa i bez pravopisa (Word ima speler). Kaj čete, ni to sam tak ojebavit sam samcat a bez povjerenstva. A nas i rusa 260 miljona. Prifaćeno, iz objetivnih razloga, sjedi pet.

 

 

18/01/2007
Ozbirom na sezonu kiselih zastavica evo malo istorijskoga čošeta. Stavil sam kartu sa vetrinarskog fajnalsa. Ovo zgubljeno vrememkaj se vidi plavom bojicom je zvlečeno gubljenje u odnosu na ekipu plasiranu okoloko mene. Inače vezano uz izvamrednu skupšćinu niste morti pomislili da se tu radi o nekakvome poslu, moralu, orijemtaciji. U pitanju vam je ojebična vulgaris lova, manii, penezi, para. Najime u situaciji di dva kluba kontroliraju šesto iljada ćuna (600.000,00 kn) u sezoni i bore se za potpunu i apsolutnu vlast u Savezu teško je povjerovati u bilo kaj drugo. Sve ostalo su sam trkeljanja i floskule. A da nam nebi jebilo dosadno drugu subotu organizijeram trening na Starči. Pa kaže:
Galgovo, Starča, lovački dom, subota 27.01.2007.,
10,30 izohipse, A staza (5,32 km, 340m, 9kt), B staza (3,37 km, 175m, 5kt), 1:15 000, 5m,
ponesite najlon/plastiku.
P.S. Javite mi sam kulike tkojih staza do petka 26. na mail ili sms 095 9080222.

 

 

15/11/2007
Konačno sam počel bežati. Zadnja dva tjedna lani sam muku mučil sa raznim virozama a omdak sam si uspel na staru godinu bacit cepanicu na palac. Osjećal sam se ko da sam međ zvjezdama. Crno i nateklo. Kad je bol došla do koljena krenul sam u lječenje. Kak? Pa prirodnim starim recepatima. Oblog od rakije. Zvana i znutra. Ljutu travu na ljutu ranu. I da vidiš. No, u subotu nakon dugo cajta isprobal sam nove koštane stanice na palcu. I čist su dobre. Već mi je vrjeme da se malo mrdnem. Kak ima gomila zimskih trkačih liga moguče je vidjeti jel ko kaj beži i kak mu iđe. Orijemtirci i nisu nekaj aktivni na tim bežanijama. Valjda se ekipa drži za sebe. Od onih bežajućih tu je konstantna Tena na Sljemenu te je Matjaž Štenfel debitiral na rječkoj ligi. Prije tkoji tjedan su VeBejac i Klobo bežali cenera 35ipol na novogodišnjoj. Ljepo za ovo doba godine. U subotu bu trka v Mureku by Herwig end kompani. Malo su obnovljene i drukčije presložene pejdže od Pljitvica. Bežite i uživajte u blagodatima el ninja.

 

 

11/01/2007
Eto i mene u Novoj. Došel ja v torek na posel nakon duuugo cajta. Otključal vrata ušel v sobu, zišel van do šefa i "a da odem ja još malo doma". V sobi nema compjutera, nema mojih atlasa (6-7 kom), nema grijanja. No na moju žalost u roku keks (podne) sve jebilo opet na svomu mjestu. Jedino kaj makina jebila nekaj novija.
Prošli tjedan gdaj se okupila cjela ekipa v četrtek na Slemenu sve su nekaj postavljali pitanja o Skupšćini. Tu sam malo zazujal i omdak se sjetil. Je, pa jemamo v subotu il nedelju skupšćinu. Al jedino kaj nis pogodil pravu. Ona prava od Saveza bu za tkoji tjedan. Ona kriva Jelenova jebila v nedelju. Na iskrenu žalost mnogih Jelen idje dalje. Pa ukratko se okupilo tucetak duša: Đana, Lujo, Šćura, Sandra, Vinski, Dragec, Marjan, Darijo, Šepa, Martina, Cuki, Vanja, Đoni, Suza, naravski i ja. Valjda su to svi. Stari Precednik se ni pojavil, valjda jel ijonak ni član Jelena već drugu godinu. Daklem, ekipa jema rekreativnih ali ne i visokonatjecateljskih ambicija. Organizijerali bumo jednu trku. Onu Neninu, drugi vikenad rujna (postavljač). Lujo bu se pobrinul za školu, Cuki precednica bu ga nadgledala a Šepa bu ih tajnički i blagajnički potpirival. Ja bum i dalje (počašćeni) član Jelena. Ostatak ekipe bu se rekreiral i (pot)pomagal. Đana je obećal tkoje predavanje (o tenisu) održat a Darijo bu pripremil srneći gulaš za trku. Lječnički je već dogovoren. Di'š boljoga počet(ni)ka. Eh, da. I ne bu im trebala pripomoć izvršnih tjela Zveze za zastupanje v Skupšćini.

 

 

25/12/2006
Meri vam Krismis end Hepi Nju Jiir. Puno dobrih trka, treninga. Još boljih karata i dobre zabave. Orijemtirajte se.

 

 

18/12/2006
Danas sam nakon duugo cajta išel autom na posel. Katastrofa od gužve. Već neko vrijeme idem na posel vlakom. Ljepo dve štacije za trinajst minut i eto me u centru. Nema gnjavaže sa parkingom, gužvom i sličnim glupostima. Kak delam u fakin' centru od Frankopanske, HaŽe mi je olakšanje za živce. A i geltašn. Snjeg polako kreće u akciju. Nakon zadnjih događaja z medvedima (dva napada na ljude) ovo zahlađenje je dobrodošlo i za zdravlje šumobežačima. Na IjOeFovim pejdžama bacite luuk na novi dizajn i konačno na sve moguće OC rizalace. Na World of O su pokrenuli izbor O persone godine. Kak uobičajene tak i džunijorske persone of d jiir. Čitajuč zgode i nezgode sa nedeljnog trekinga tkoje su zadesile Nenada sjetil sam se nekadašnjih ekipnih prvenstava Juge. KTice malo ima, malo nema. Malo je na pravom brdu, malo nije. I slične folklorne dogodovštine.

 

 

15/12/2006
Do prije neki dan ljudi bi se kladili da nama šamse za bjeli žićBo. A kad ono za utorak je snjeg u planu. Moguće bu se i u bregima tempričer spustila ovih dana. Sljeme se kupa u sunčanoj desetki. A propos snjega bacite luuk na jednu malu snježnu pahulju. Malčice povećanu. Oblici su dženijalni. Razmišljam si napravit novogodišnji O-tren(k)ing tam negdi pri sebi. Znate ono par KTica, rum s Ćajem, koljači, crno bele kauntersice. Ak bu, omdak v subotu na Tri kralja (6.1.). Mor, nekst vik. Ak se kome o-beži ovaj vikenad ima sitnica u Trstu ili ak ko ide na (advent) u Beč na putu je Vinernojštat i trka zimskoga kupa ili pak na Sljeme i malo brdskotrkačeg trekinga.

 

 

13/12/2006
Jučer konačno osjećaj zime na bežaniji. Noć, magla, šuma, majica dugih rukava, šuškavac, traka za glavu, marama oko vrata, rukavice, pet kilometri, dva stupnja i ja. Prava milina. Ponekad dobivam neke službene publikacije od IjOeFa. Ono pravilnike, obaveze kontrolora, takve sitniminimice. E jučer je stigel i Orijentiring v'rld. Gledan, gledan, ima imteresanmtnih članaka. Faliju po ojebičaju sami sebe sve u šesnajst. I omdak na pejdž trti tu bomba. Gjuro in d ekšn u prvom planu. Da se radi o meni rekel bi prvenstvo u grahu i poriluku. Ovak, vidi se komcemtracija na zadatak. Ljubitelji Gjurina lika i djela zasigurno su oduševljeni. Ali ko zna zna. Kad smo već na ovim prostorima spomenulo i Vokrijeve pejdže na World of O. Nego, a jel neko za fiš en' čips?

 

 

12/12/2006
Živ sam, kaj češ. Prođekt menađment, reko bi kolega Čale. Što obaveze, što neimsipiracija. Prošlu nedelju na imteresantnu godišnjicu okupila se ekipa. Naravski se jelo, pilo a čak i bježalo (pol vure, da nebi bilo zajebune). Uglavnom, ekipa se okupila radi prstenja. Drevnog, produženog. Prevod: odvalili smo produžena DVeDe izdanja Gospodara prstenja. Svaki djelčić po četri vure. Malo smo se skroz ucrvali na kraju. A i propisno potkožili za dolazak zime. Danas je konačno malo krenulo prema zimi. Valjda čeka dvajstprvi. Ovaj vikenad sam provel nekaj cajta i sa Vukmom i njegovom ekipom. Krenuli oni u kartu pa smo se malo konzalting end opinjoning u svezi a glede meping prođekting. Svaki je put ljepo zeti olovčice v ruku i crtati po foliji. Jedino kaj nikak ni cajta za odvalit par tjedana v šumi. Sam. Sa pločicom. I kompasom. I sendviĆom. I gojzama. I korakima. I gumicom. I šiljilom. No, mislim da im se dopalo, jedino zgleda da bu ih mučilo kaj treba sve zmjeriti. Bez šacometrije. A to traži cajt. Pri nama niš posebno novo. Ekipa iz bRisa se pretplatila na školska državna, Lahoraši su počeli bežati (?) organizirano baj Gamba, Maskimirci šaljeju poruke da i oni bežiju, u Rjeci su za vikenad isto ojebavili nekaj bežanja, kod bLinkera možete pratit o-scenu u Srbiji, dečki iz Brežica isto nekaj taljigaju, Herwig još ni objavil SudOst Kup, ko ni najavljeni njoFra i bLinker, Ana još nema koljeno, i tako to. Nego, a jel neko za čips?

 

 

> PAZI TRKA <
Herwig zimi
Lipica 07
Plitvice

> SRETAN ROČKAS <
01.03. Marta Magerl
05.03. Marta Križaj
05.03. Franjo Klinar
> DŽUNIJOR KUP <
ni jebilo sizn 2006


grand priks

HSOT
OO
World of O O-friškO